Холивудската звезда Анджелина Джоли постигна победа в съдебната битка срещу Брад

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли постигна победа в съдебната битка срещу Брад
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с малка победа в съда срещу делото й с Брад Пит

Холивудската звезда Анджелина Джоли  реализира победа в правосъдната борба против Брад Пит , след като  съдията, който разглеждаше бракоразводното им дело и попечителството над децата им, беше отхвърлен , оповестяват международните организации.

Джоли и Пит, които имат шест деца и в миналото бяха най-горещата двойка на Холивуд, са в развой на бракоразвод от 2016 година и оттогава се конфронтират посредством юристи. Звездната двойка се раздели след  10-годишен разказ и траял две години брак.

В петък апелативен съд в Калифорния постанови, че арбитър Удъркърк се е  възползвал финансово от обособена активност при юристите на Брад Пит , без да разкрива този факт, и отсъди в интерес на Анджелина Джоли, която смяташе, че той би трябвало да бъде отхвърлен, защото не е “безпристрастен ”.

Това решение бележи връщане към началната точка на делото, което ще би трябвало да стартира пред нов арбитър. През 2018 година Анджелина Джоли и Брад Пит  реализираха извънсъдебно съглашение за попечителството , което след това наподобява е било нарушено. Условията му не бяха оповестени обществено, само че съгласно американски медии Пит е желал взаимно настойничество, а Анджелина Джоли – само настойничество.

Говорител на Брад Пит в този момент съобщи, че артистът на собствен ред също ще продължи по юридически път да търси най-хубавото решение за децата. Представители на Анджелина Джоли не са дали отговор незабавно на молбите за коментар.

 

Източник: Darik

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР